VACATURE
Dossierbeheerder van A tot Z

Dossierbeheerder van A tot Z. Functie Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van accountancydossiers voor de (Senior) Manager Accountancy. Tijdens de BTW periode sta je in voor de verwerking van de aan– en verkoopfacturen, de bank verrichtingen en zorg je voor een tijdige BTW-aangifte.

Je bereidt de jaarafsluiting van de vennootschappen en eenmanszaken voor en je voert eventuele besprekingen met de cliënt in geval van voldoende dossierkennis.

Je zorgt voor de voorbereiding van bijzondere of ad hoc taken in functie van specifieke technische-inhoudelijke vragen van cliënten. Tevens sta je in voor het opstellen van de personenbelastingen.

Je hebt rechtstreeks contact met de cliënt inzake standaardboekhoudkundige taken en technische aangelegenheden, ten einde correcte boekhoudkundige data te verzekeren bij de cliënt. Profiel Je beschikt over een master- of bachelorsdiploma met specialisatie accountancy-fiscaliteit. Je geeft in elk geval blijk van een brede interesse in diverse boekhoudkundige aspecten.

Je beschikt over minimum 3 jaar ervaring in een boekhoudkantoor of fiduciaire, en deze ervaring wordt aangevuld door een brede interesse in diverse boekhoudkundige aspecten.

Een eerste ervaring binnen een accountancykantoor is een troef, maar enthousiaste schoolverlaters komen zeker ook in aanmerking.

Je beschikt over een gezonde dosis teamspirit en je bent gemotiveerd om samen met je collega’s de vooropgestelde deadlines te behalen. Zin voor initiatief en cliëntgerichtheid vervolledigen je profiel. Aanbod Je komt terecht in een jong en gemotiveerd team, binnen een bedrijf met een interessant cliënteel en een uitdagende groeimarkt.

Je krijgt een grote verantwoordelijkheid en tevens de mogelijkheid om je talenten verder te ontplooien.

Naast een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met de gebruikelijke extralegale voordelen, bieden wij een aangename en flexibele werkomgeving, alsook permanente opleiding. Locatie Hasselt Contactpersoon Nicky Jorissen Public publish date 07.06.2018

Is dit de job waarvan u zegt ‘hier ga ik voor’,
bezorg ons dan uw CV met motivatie en recente foto.
  Soliciteer


Kantoren

Hasselt
Ilgatlaan 21
3500 Hasselt
+32 (0)11 28 56 99
info@ms-e.be

Herent
Wilselsesteenweg 103
3020 Herent
+32 (0)16 62 29 01 - FAKL
+32 (0)16 40 51 09 - Rediger
fakl@ms-e.be
rediger@ms-e.be

Openingstijden
Maandag - vrijdag
Doorlopend open van 08.00 tot 17.00 uur
Op afspraak: telefonisch